Helkanuorten liitto 2020:

Maahisen mahti, vesihiiden voima


Tunnetko Tapion, Vellamon ja kotitontun? Entä kuka on höyheneukko? Helkaliiton suomalaisista haltijoista kertova Perinnepakka on pian täällä! Pakassa on 46 A6-kokoista korttia, joihin on kuvattu suomalainen haltija tai uskomus. Kortin kääntöpuolella on napakka haltijaa kuvaava teksti. Maahisen mahti -korttipakka maksaa 35e (+postikulut). Tilaa omasi toimisto(a)helkanuortenliitto.fi. Pakan kuvat on laatinut Rami Eronen.

"Lysti on venon vesillä, purren juosta jolkutella,

ve'et väljät välkytellä, selät selvät seurustella:

tuuli purtta tuuittavi, aalto laivoa ajavi,

länsituuli läikyttävi, etelä e'elle viepi."


Helkanuorten liitto on tuonut uudelleen tuotantoon Kalevala Korun Miehet venheessä -korun. Koru on Nanny Stillin suunnittelema. Klikkaa valikosta korulinkkiä ja tilaa myötätuulinen vene itsellesi!


Tulevia päivämääriä
* 18.-19.4.2020 Vuosikokous ja koulutus Porissa Vuosikokous pidetään verkossa 24.5.2020 klo 10! Ilmoittautumislinkki on lähetetty sähköpostitse. Ota yhteyttä, jos posti on livahtanut ohi!


*4.-7.6.2020 kesäleiri Turussa Siirtyy kesälle 2021!Helkapaidat ovat tulleet taas!
Kysytyt helkapaidat ovat jälleen täällä. 12 euron hintaisia paitoja voit tilata lähettämällä viestin toimisto(a)helkanuortenliitto.fi tai paikkakuntasi helkaohjaajan kautta. Kuvassa on aikuisen S-koko ja 104cm kokoa pienemmän lapsen yllä. Kuvassa lapsen yllä oleva väri on oikeuksissaan. Koot väliltä 104cm-XL.
helkapaidat.jpg