Helkanuorten liitto 2018:
Luetaan satu

miehetveneees3.jpg
"Lysti on venon vesillä, purren juosta jolkutella,

ve'et väljät välkytellä, selät selvät seurustella:

tuuli purtta tuuittavi, aalto laivoa ajavi,

länsituuli läikyttävi, etelä e'elle viepi."


Helkanuorten liitto on tuonut uudelleen tuotantoon Kalevala Korun Miehet venheessä -korun. Koru on Nanny Stillin suunnittelema. Klikkaa valikosta korulinkkiä ja tilaa myötätuulinen vene itsellesi!


Kirjoita satu!

Vuoden 2018 teemana on Luetaan satu. Nyt kannattaa myös kirjoittaa sellainen! Lue lasten satukilpailusta tästä.Tulevia päivämääriä

* Vuosikokous ja koulutus Tampereella 7.-8.4.2018

* Kesäleiri Porissa 7.-10.6.2018


Pidä perintees!

Helkaliitto tarjosi omille jäsenilleen videokilpailun, jossa kannustettiin tuomaan omat perinteet näkyviksi arjessa. Koska videoiden tekeminen oli niin hauskaa, voitte yhä valmistaa niitä ja lähettää tuotoksianne meille. Osallistu :)


Helkapinssi rintapieleen!

Helkaliiton herkullisen kansallispukupinssiparin saa rintapieleen hintaan 3e + toimituskulut (riipuen tilausmäärästä). Pinssien puvuiksi on tyylitelty mielikuva suomalaisesta kansallispuvusta: tällä tunnuksella kerrot olevasi ylpeä suomalaisesta kulttuuriperinnöstä! Tilaukset toimisto(a)helkanuortenliitto.fi

pinssit3.jpgPoiminta Perinneporinasta 1/2015:
Marcello Ganassini: "Pisteet a:n ja o:n päällä olivat kuin pehmeitä sammalpeitteisiä irtokiviä."


Helkapaidat ovat tulleet taas!
Kysytyt helkapaidat ovat jälleen täällä. 12 euron hintaisia paitoja voit tilata lähettämällä viestin toimisto(a)helkanuortenliitto.fi tai paikkakuntasi helkaohjaajan kautta. Kuvassa on aikuisen S-koko ja 104cm kokoa pienemmän lapsen yllä. Kuvassa lapsen yllä oleva väri on oikeuksissaan. Koot väliltä 104cm-XL.
helkapaidat.jpg